Charlotte Molenaar X-MAS Feelings 11 december

X-Mas feelings @ X-Over Art

Enkele kunstenaars hebben de handen ineen geslagen om in kerstsfeer een open atelier te organiseren op 11 december aanstaande, in atelier X-Over Art, gevestigd in de oude gemeentewerf in Maarn, aan de Jacob van Wassenaerlaan 23 in Maarn.

U bent welkom in het atelier van Lian de Zwaan en Dorien Schults. Als gasten hebben zij diverse collega’s uitgenodigd om ook hun ambachtelijke producten aan u te presenteren.

Zo is Jenny Jaspers aanwezig , zij maakt prachtige accessoires van o.a. knopen en spijkerstof. Verrassend en uniek, dus een mooi cadeau voor de feestdagen, voor jezelf of iemand anders.

Een andere inspirerende gast is Karin Veldhuizen, zij maakt bronzen en stenenbeelden. Ook naar wens. Zoals zij zelf op haar website zegt: “Jouw unieke beeld in steen of brons begint hier! Kunst is voor iedereen!

Belinda de Man, van Butterfly Designs, is geen onbekende in onze omgeving. Haar unieke sieraden en ook haar workshops zijn inmiddels wel bekend, en zij was ook al eerder te gast in Atelier X-Over Art. Voor kinderen is er de mogelijkheid om voor € 2,50 zelf een mooi armbandje te maken

Met haar accessoires van vilt is ook Charlotte Molenaar een bekende lokale ambachtsvrouw. Fijn dat ook zij haar mooie sjaals, hoeden en zelfs vilten keien komt showen. Kom zeker kijken, kopen mag!

Van Lian de Zwaan is er iets helemaal nieuws: kaarten met beschilderde theezakjes. Zoekt u nog een unieke kaart voor die speciale persoon in uw leven, kom dan zeker even kijken, u weet niet wat u ziet. Daarnaast heeft ze prachtige lampvoeten van drijfhout. Plaats je eigen lampenkap er op, en je hebt een uniek sfeerelement in huis.

Dorien Schults toont haar inmiddels zelfs in het buitenland bekende Cuff Wraps en Wrap Arounds van haar merk Moojz, maar ook haar handbeschilderde accessoires van DoSigned zijn te zien.

Daarnaast hangen er natuurlijk ook grotere schilderijen van Lian de Zwaan en Dorien Schults, het zou zonde zijn om ze allemaal op zolder te laten staan.

Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: een glühwein, lekker hapjes, een sapje, maar ook koffie en thee staan voor u klaar. Alles kan vergezeld gaan van een van de prachtige en niet alleen voor het oog smakelijke cupcakes van Hanneke van Groningen. Een lekker muziekje op de achtergrond, voor de juiste X-mas feelings.

Dus op zondagmiddag 11 december, van 13.00 tot 17.00 uur is er in Maarn toch bijna geen betere plek om te zijn dan in Atelier X-Over Art!